”Hemşirelik Öğrencileri Yarışıyor” Başlıklı Etkinlik Düzenlendi

Girne Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ”Hemşirelik Öğrencileri Yarışıyor” başlıklı bir bilgi yarışması düzenledi.

Öğrencilerin bilgilerini eğlenerek sınama ve pekiştirme fırsatı bulduğu yarışmada katılımcılara hemşirelik temel ilke ve uygulamalarını kapsayan soruların yanı sıra genel kültür soruları da yöneltildi.

Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Hazel Şahin Tarım, farklı sınıflardan öğrencilerin aynı grup içerisinde yer alması ve izleyici öğrencilerin de arkadaşlarını desteklemesiyle renklenen etkinliğin ekip ruhunun pekiştirilmesine, zamanın iyi yönetilmesine, hızlı ve doğru kararlar alınabilmesine katkı sunduğu yönünde geribildirimler aldıklarını ifade ederek bu tür faaliyetleri sürdürmeyi planladıklarını kaydetti.