“Hemşirelikte Duygusal Zekanın Önemi” Başlıklı Konferans Düzenlendi

Girne Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs Dünya Hemşirelik Haftası dolayısıyla bir konferans düzenlendi.

Mersin Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mualla Yılmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı konferans Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı ve Hemşirelik Bölüm Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşti.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Uğur Ergür ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Hazel Şahin Tarım’ın açılış konuşmaları ile başlayan konferansa yoğun bir ilgi ve katılım oldu.
Prof. Dr. Yılmaz “Hemşirelikte Duygusal Zekanın Önemi” başlıklı konuşmasında öğrencilerin bu konudaki yeteneklerini nasıl geliştirebileceklerini örnekler üzerinden ve detaylı olarak anlattı.
Konferansın sonunda Türkçe Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden Mehmet Kuş ve Necmettin Kadir Kopan ve İngilizce Hemşirelik Bölümü öğrencilerinden Tega Michael Agbarha ve Tyme Mbaeibes’in sunduğu müzik dinletisi katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.